Baba

Így néz ki egy anya hasa hármas ikrek után

A legtöbben egyetértünk abban, hogy a terhesség megváltoztatja a testünket. Örök nyomokat hagy rajta, csíkokat és meglazult bőrt, amivel sokszor nehezen barátkozunk meg.

Ahelyett, hogy büszkék lennénk rá, elkámpicsorodva bámuljuk magunkat a tükörben, és siratjuk a terhesség előtti testünket, majd mindent elkövetünk, hogy újra olyan feszes legyen, mint annak idején.

Desire Fortin máshogy közelítette meg ezt a problémát, sokkal egészségesebb és felszabadítóbb módon. Miután megszülte hármas ikreit, gyönyörű képeket posztolt magáról a blogjára, pár keresetlen, bölcs mondattal, amivel minden friss anyukának üzent.

Minden ránc, minden sebhely és a kinyúlt bőr, ami kibuggyan a farmeromból azt mutatja, milyen csodálatos, lehetetlen helyzeteket vagyunk képesek megoldani. Az első orvos, akivel találkoztam, azt mondta, nem tudok kihordani hármas ikreket. Túl vékony, túl alacsony voltam hozzá, ráadásul ez volt az első terhességem. A hasamon látszik, hogy nem volt igaza. Nemcsak hogy egy nappal még túl is hordtam a babáimat, de mindegyikük majdnem 2,5 kilós volt, mikor megszületett. A testem csodákra képes!

Tanuljunk a példájából és szeressük a testünket szülés után, mert minden nyom, amit a terhesség hagyott rajta, arról árulkodik, milyen fantasztikus dolog az, hogy gyermekünk született.

Így néz ki egy anya hasa hármasikrek után
Így néz ki egy anya hasa hármasikrek után
Így néz ki egy anya hasa hármasikrek után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top