Baba

5 vagány farsangi jelmez fiúknak

Vidám, vagány és nagyon fiús farsangi jelmezeket találtunk. Amikor már nincs ötlet, mibe is öltözzön a bálon a lurkó, jól jöhetnek ezek a nem is túlságosan bonyolultan megvalósítható jelmezek. Inspirációként mindenképpen nagyon szuperek.

A fiúk is szívesen beöltöznek farsangi jelmezekbe. Náluk a favoritok a szuperhősök. De most mégsem szuperhősös jelmezeket javaslunk. Inkább olyan ötleteket választottunk, amelyek nagyon is egyediek lehetnek a jelmezbálon. Éppen ezért biztosan könnyedén meg is jegyzi őket a zsűri. Vajon épp ti nyeritek el az idei fődíjat?

1. farsangi jelmez: rendőr

Melyik kisfiú nem bújna szívesen a rendőrök bőrébe avagy ezúttal jelmezébe? Szerintünk, bármelyikük. És ha a kistesó is részt venne a jelmezbálon, ő lehet a bűnöző…

5 vagány farsangi jelmez fiúknak

2. farsangi jelmez: favágó

Nagyon egyszerűen kivitelezhető és imádni való jelmez a gyerekeknek. A favágó legfontosabb kellékét jobb, ha papírból készítitek el, így nem olyan súlyos és veszélyes, mint az igazi.

5 vagány farsangi jelmez fiúknak

3. farsangi jelmez: a hegylakó

Ki ne emlékezne a kultikus Hegylakó-filmekre. A skót hős szuper farsangi jelmezötletét ti is megvalósíthatjátok az idei jelmezbálra. És hogy hajlandó lesz-e a gyerek kockás szoknyába bújni? A kérdés jó, de a jelmez is óriási.

5 vagány farsangi jelmez fiúknak

4. farsangi jelmez: madárijesztő

Maradva a filmeknél, az Ózból kölcsönzött madárijesztő jelmezének ötlete is nagyon édes, és minden fölösleges rongydarabkát újrahasznosíthattok az elkészítésekor.

5 vagány farsangi jelmez fiúknak

5. farsangi jelmez: Joker

Ha nem is Batman, de Joker. Megunhatatlan figura és a jelmeze is szuperegyszerűen megvalósítható. Egy kis zöld festékspray a hajra, elmaszatolt szemfesték és vörös rúzs, és a gyerek átszellemült a farsangra.

5 vagány farsangi jelmez fiúknak

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top