Baba

Ez is az anyaság része – őszinte fotót osztott meg a kétgyerekes anyuka

Az édesanya Instagramon osztotta meg a fotót, azzal, hogy 18 hónap kellett hozzá, hogy ne fakadjon sírva a látványtól.

Az anyaság még az Instagramon sem csak a tüneményesen alvó és huncutul pürésített almát maszatoló babákról és a kismamapírtól ragyogó kismamákról szól.

Egy floridai édesanya, Alexandra Kilmurry megható fotót osztott meg a közösségi oldalon, ami terhesség utáni hasfalát ábrázolta – mindenféle szépítés és filter nélkül.

Az összeesett, ráncos hasfaláról készített képet Kilmurry az alábbi szöveggel osztotta meg: “Tudom, sokan nem értik, miért osztottam meg ezt a képet, de nekem 18 hónapba telt, hogy ne sírjam el magam a látványtól, hogy újra szépnek érezzem magam a testemben.”

 

Kilmurry szerint az anyukákat rendszerint nem figyelmeztetik a terhesség “árnyoldalaira”, és arra, hogy milyen nehéz időszak lehet, míg az ember teste regenerálódik a szülés után. A fiatal anyuka a szülés utáni depresszióban szenvedő anyukáknak is szólt, és biztosította őket afelől, hogy teljesen normális, amit éreznek – ő maga azt is elárulta, hogy két gyermeke (18 hónappal az első és 5 hónappal a második) születése után most tudja először igazán élvezni az anyaságot.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top