Baba

Videóra vette az apa, ahogy újszülött ikrei egymással beszélgetnek

Alig egy órával azután, hogy világra jöttek, az újszülött lányoknak látszólag máris sok megbeszélnivalójuk akadt. Mutatjuk a tündéri videót.

Amikor filmezni kezdte alig egyórás ikerlányait az újsütetű apuka, Mike Lansky még nem is tudta, hogy a felvétel hamarosan az egyik legnépszerűbb videó lesz az interneten. Pedig így történt, méghozzá azért, mert Lanskynek valami olyasmit sikerült megörökítenie a felvételen, amit eddig csak keveseknek: azt, ahogy újszülött lányai “beszélgetnek” egymással.

Az, hogy az egypetéjű ikrek között különleges kapcsolat van, eddig sem volt titok. Az ilyen ikerpárok tagjai eddig is gyakorta nyilatkozta arról, hogy pontosan érzik, ha testvérükkel valami jó, vagy épp rossz történik, ahogy azt is tudják, mire gondol a másik. Erről a bizonyos “különleges kötelékről” még videók is készültek: elég, ha csak arra a felvételre gondolunk, ahol az újszülött babákat egymást ölelve emelték ki az anyaméhből.

Lansky felvétele ennek ellenére is különleges. Azt rögzíti ugyanis, ahogy a babák egymással kommunikálnak, íme:

Source: Newborn twins have their first conversation… Adorable! by mikelasky on Rumble

 

Olvass még többet egypetéjű ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top