Baba

Repülhetnek a babák első osztályon? – ezen vitázik a net

Egy nő azt állítja, azért dobták ki az első osztályról a repülőn, mert a többieket idegesítette kisbabája sírása. Egyesek felháborodtak ezen, mások szerint azonban joga van a babasírásmentes nyugalomhoz annak, aki hajlandó volt többet fizetni jegyéért.

Kisbabával repülni nem egyszerű dolog, és bár tény, hogy a szülőnek sem lehet könnyű, valljuk be, elég idegesítő úgy utazni, hogy közben valaki más gyereke órákon keresztül ordít a fülünkbe.

Repülhetnek a babák első osztályon? - ezen vitázik a net 

Az amerikai divatblogger, Arielle Noa Charnas Instagramon osztotta meg sztoriját a New Yorkból Los Angelesbe tartó repülőútjáról, ahol állítólag azért dobták ki a Delta járatának első osztályáról, mert a többi utas panaszkodott síró kisbabájára. Charnas azt mondja, azért fizettek többet a repjegyért, hogy az első osztályon legyen hely lefektetni a kicsit, de a blogger beszámolója szerint a járaton már az első pillanattól forgatták a szemüket, mikor felszállt a síró babával. Tíz perc elteltével egy utaskísérő megkérte Charnast, hogy babájával fáradjanak a gép hátsó részébe, a sírása ugyanis nagyon bosszantja a többi első osztályon utazót.

Az Instagramon megosztott történet fogadtatása vegyes volt: a legtöbben elfogadhatatlannak tartották a légitársaság reakcióját, de sokan megértették az első osztályon utazók panaszait.

Ti mit gondoltok, utazhat bömbölő baba az első osztályon?

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top