Baba

2016 legszebb, legmeghatóbb fotói a születés pillanatáról

Az a pillanat, amikor megszületik egy kisbaba, szent és sérthetetlen, ilyenkor éljük át az emberi élet csodáját, amit tényleg nem lehet szavakkal leírni.

Ezért örülünk annak, hogy vannak olyan profi fotósok a világban, akik fotókon megörökítik ezeket a pillanatokat. Minden évben a szülésfotósok kiválogatják a kedvenc képeiket, amiket abban az évben készítettek kisbabák születéséről. A világ körüli kezdeményezést a Birth Becomes Her és a Canadian Birth Photographers fogja össze. Íme a 10 legmeghatóbb, legszebb szülésfotó az ő válogatásukból, 2016-ból, a fotósok kommentárjaival.

“Pár pillanattal azután, hogy térden állva megszülte gyermekét, ennek az anyukának az járt a fejében, hogy »Igen, megcsináltam! Végre itt van!«”

“Elképesztő erő és kitartás van az anyukákban, miközben életet adnak a gyermeküknek. Ezen a képen jól látható ez a nyers energia, ahogy az anya kiabál kitolás közben.”

“Ez a baba elkezdte szopizni az orvos ujját, aki épp a világra emelte őt.”

“Egy apa első pillanatai a fiával.”

“Megérkezett!”

“Az anya és az apa is meghívta a saját anyukáját, hogy legyenek ott a szülésnél, amikor megszületik az első unokájuk.”

“A határtalan megkönnyebbülés, miután ez az anya világra hozta negyedik kisfiát.”

“Ez az anya 42 hetet várt, hogy végre találkozhasson a kisbabájával.”

“A szülés utáni testkontaktus egy csodálatos és békés pillanata a sok izgalom és kemény munka után.”

“Ez az én örök nagy kedvenc szülésfotóm.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top