Baba

6 generációs fotó – szépunokáját tartja kezében a 96 éves nagyi

Ilyen fotót biztosan nagyon ritkán látni. Nem véletlen, hogy írunk róla, és a hírek közé kerülhetett. A különleges hatgenerációs fotón a család lányai láthatók, vagyis anya, lánya, unokája, déd-, ük- és a legkisebb szépunoka. Óriási.

A kanadai Vera Sommerfeld egészen különleges családot tudhat magáénak. A 96 éves, remek formában lévő hölgy ugyanis együtt ünnepelhet lányával, unokájával, a dédunokával, de még az ükunokával is. És a generációk sorát – legalábbis egyelőre – a két hónapos Callie zárja.

Egészen egyedi és különleges, hogy hat generációt megérhet egy család. A többszörös nagyi, Vera nem véletlenül érzi magát rendkívül szerencsésnek, és ahogy a CBS Newsnak mondta, “Ez egészen csodálatos. Alig vártam, hogy ez a kisbaba megszülethessen, hiszen ő a hatodik generációm”. És persze Vera nem is tud betelni gyönyörű családja legkisebb tagjával.

Hogyan is néz ki ez a hatgenerációs család?

Nos, a két hónapos Callie édesanya a 20 éves Alisa. Alisa mamája, Amanda is még csak mindössze 39 éves, az ő édesanyja, Grace az 59. évét tapossa, míg Vera lánya, Gwen 75 éves.

Nos, mondhatnánk, könnyű úgy, ha a családban anyáról lányára száll “fiatalon babát szülni” érzése. Hiszen Vera mindössze 21 éves volt lánya születésekor, aki pedig 16 évesen hozta világra unokáját. Aztán pedig következetesen 20 évenként érkeztek az újabb generációk.

Bárhogyan is alakult, különleges és a világon egészen biztosan páratlan Vera rokonságának története.

A 96 éves nagyi hatodik generációs unokáját tartja kezében

6 generációs fotó - szépunokáját tartja kezében a 96 éves nagyi

És íme sorrendben a lányok

Vera, Gwen
Vera, Gwen, Grace, Amanda, Alisa és a kis Callie

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top