Baba

Több hónap különbséggel születik egy ausztrál ikerpár két tagja

Miközben az egyik baba egy hónapja a világra jött, testvére még mindig az anyaméh biztonságában várja, hogy újra találkozhasson vele.

Még a sokat látott sydney-i orvosok se találkoznak olyan esettel, mint a Paull ikreké, a babák ugyanis két, teljesen különböző időpontban születnek majd. Ahogy arról a Daily Courier című ausztrál lap beszámolt, a babák édesanyjánál, Danielle Paullnál október elején, a várandósság 19. hetében indult meg a szülés.

A kismama és férje azonnal a sydney-i otthonukhoz közeli kórházba siettek, ahol az orvosok, miután megállapították a koraszülés tényét, minden tőlük telhetőt megtettek, hogy leállítsák az összehúzódásokat. Végül öt héttel sikerült kitolniuk a szülés időpontját, így Danielle kislánya a várandósság 24. hetében jött a világra.

Több hónap különbséggel születik egy ausztrál ikerpár két tagja

A szülés alatt, egyedülálló módon, az orvosok nem mindkét babát segítették világra: Sadie öccse, akinek nevét még nem hozták nyilvánosságra, egyelőre az anyaméh biztonságában várja, hogy újra találkozhasson testvérével. Az ikrek édesanyja azt nyilatkozta, az orvosok mindent elkövetnek, hogy a második gyermekét a várandósság 40. hetéhez minél közelebb hozza a világra.

Olvass még többet az ikrekről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top