Baba

Betört a koponyája az ágyról leesett újszülöttnek

Még mindig nincs vége a négygyermekes anya büntetőperének, aki letagadta, hogy újszülött gyermeke leesett az ágyról, és emiatt szenvedett életveszélyes koponyasérülést.

A vádlott még 2014-ben szülte meg negyedik gyermekét a miskolci kórházban, de a szülés után a babát nem a kialakított és biztonságos babatartóba tette, hanem maga mellett hagyta az ágyban, majd elaludt. Éjjel arra ébredt, hogy a baba sír és a földön fekszik. Felvette, megvizsgálta, de nem talált semmi külsérelmi nyomot az újszülötten, ezért visszafektette maga mellé. Szobatársai mondták neki, hogy szóljon a balesetről a nővéreknek, de ő akkor is hallgatott, amikor a sírásra az éjszakás nővér is benézett a kórterembe. “Biztos éhes, semmi baj nem történt” – mondta a nővérnek.

Hajnalban viszont már észrevette a kisbaba fején keletkezett duzzanatot, amiről azt hazudta a nővéreknek, hogy az előbb véletlenül beleütötte az ágy támlájába a kicsi fejét.

A nő ellen életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt indult büntetőeljárás.

borsodihir.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top