Baba

Bámulatos játszószoba gyerekeknek

A tér, amiben mindennapjainkat éljük, erősen meghatározza életünket. Nem mindegy, hogy gyakori tiltás vagy legalább bizonyos helyeken szabadság irányítja a mindennapokat.

A gyerekek igencsak hajlamosak másra is használni a tárgyakat, mint amire azok eredetileg a felnőttek szerint hivatottak, biztos mindenkinek ismerős a falrarajzolás, a bútorokon való ugrálás stb. A spanyol tervezésű PLAYOFFICE maga a paradicsom a gyermekeknek.

Itt mindent aszerint terveztek benne, hogy a kicsik épp az efféle dolgokat tehessék szabadon. A falon lógó keretben üres a papír, amint végzett az ifjú alkotó, máris a falon a műve; a könyvespolcba be lehet ülni és gyakorlatilag egy kis kuckóban békésen olvasni; a  zenei irányultságú kicsik hangszigetelt dobozban szórakozhatnak kedvükre anélkül, hogy a szülők ebből bármit is hallanának. Álomszerű az egész és mégis pofonegyszerű, hát ennyit ér, ha a megfelelő szemszögből vizsgálva készül egy jó terv.

Bámulatos terek gyerekeknek
Bámulatos terek gyerekeknek

 


Még több képet itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top