Baba

A világ legjobb szülinapi ajándékát kapta ez a lány – megható videó

Az ajándék a lány egyéves korában készült, de csak a 18. szülinapján kapta meg. Olyan szívet melengető, hogy rögtön muszáj lemásolnom az ötletet, és a saját legkisebb gyerekemnek készíteni ilyen időkapszulát a következő szülinapján.

Az időkapszulát Abby Van Metre kapta nemrég, a 18. szülinapjáig őrizgették szülei. Egy olyan dobozról van szó, amiben elrejtették az egyéves szülinapjára írt leveleket, emlékeket. A szülők megkértek akkor minden barátot és családtagot, hogy írjanak levelet a kislányuknak úgy, hogy tudják, csak 18 éves korában fogja elolvasni. Aztán ezt a 30 levelet – mellé családi fotókat, újságkivágásokat, recepteket – dobozba zárták és vártak 17 évet, hogy aztán úgy meglepjék vele a lányukat, hogy azt egész életére szóló élmény legyen.

Így írt erről az anyuka a Facebookon:

Levelek a mennyországból. Ezen a héten lett Abby 18 éves. Az első szülinapján megkértünk minden hozzánk közel álló embert, barátot, családtagot, hogy írjanak levelet neki, amit bezárhatunk egy időkapszulába, amit majd csak 17 évvel később nyithat ki. Ez a legértékesebb ajándék, amit valaha is adtunk a lányunknak. A levelek között van hét levél, amit olyanok írtak, akik már nincsenek velünk, meghaltak időközben. Ilyen például a lányom nagypapája, nagybátyja, dédik és még mások.

Aznap este egyszerre sírtunk és nevettünk. Hatalmas élmény volt, hogy olyan szülinapja lehet, amin mindenki csupa jót kíván neki, még azok is, akikre talán már nem is emlékszik. Az időkapszula tele volt csodálatos írásokkal. Ha van kisgyerek a családodban, akkor mindenképp próbáld ki ezt az ötletet, mert elképesztő élmény. (Abby szeretné, ha még azt is leírnám, hogy általában nem így néz ki, mint a videón, csak pont akkor ért haza úszásról.)

Egyértelmű, hogy a világ legjobb, legmeghatóbb ajándékát sikerült összehozniuk a szülőknek. Készüljön minél több gyereknek ilyen csodálatos időkapszula!

A világ legjobb szülinapi ajándékát kapta ez a lány
A világ legjobb szülinapi ajándékát kapta ez a lány
Abby és a nagypapája - kép a dobozból
Abby és a nagypapája – kép a dobozból
A világ legjobb szülinapi ajándékát kapta ez a lány
A világ legjobb szülinapi ajándékát kapta ez a lány
A világ legjobb szülinapi ajándékát kapta ez a lány

Olvass többet szülinapokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top