Vigyázz, kész, baba! cikkek

6 ember, aki előbb tudja, hogy terhes vagy, mint te magad

Mindegy, mennyire próbálod elrejteni a korai terhességet, és kivárni a 12. hétig, míg bejelentenéd a nagy hírt, lesznek emberek körülötted, akik már azelőtt tudni fogják, hogy terhes vagy, mielőtt megcsinálnád a terhességi tesztet.

A pasid

Jó, talán azt nem tudja, hogy terhes vagy, de azt határozottan észreveszi majd, hogy megnőtt a melled. Ahogy azt is, ha a hormonok olyan hatással vannak rád, hogy megnő a libidód.

A főnököd

A reggeli rosszullétek lelassítanak, ahogy az állandó álmosság is betesz a hatékonyságodnak, így jó eséllyel a főnököd gyanút fog, és rákérdez, hogy mi van veled. Ha pedig egy reggeli rosszullét is a munkahelyeden ér utol, akkor már valószínűleg összerakja a képet, hogy terhes vagy.

6 ember, aki előbb tudja, hogy terhes vagy, mint te magad

A legjobb barátnőd

A csajos esték kissé megváltoznak, amint pozitív lesz a teszted, a barátnőd pedig rögtön észre fogja venni, hogy már nem iszod egymás után a pohár alkoholokat. Amikor mindenki más még egy korty bor után kiált, te megrendeled a harmadik narancslevedet. Nyilvánvaló, hogy ennek hatására a barátnőd máris elkezdi tervezni, milyen babakocsit vegyél.

A kollégád, aki a vécéhez közel ül

Úgy érzed, a tested extra mennyiségű folyadékot akar üríteni, nagyjából ötpercenként rád jön a pisilhetnék. Elkerülhetetlen, hogy a vécéhez legközelebb ülő kollégád felfedezze, hogy az utóbbi napokban többet lát, mint előtte egy teljes évig.

Minden nő, aki valaha volt már terhes

Azt gondolnád, hogy milyen furfangosan kimagyarázod magad mindig, és el tudod titkolni a terhességedet, de ne ringasd magad ebben a hitben. A többi anyuka átlát rajtad, amikor azt mondod, hogy csak azért vagy ramaty állapotban, mert megfáztál/nehéz heted volt a munkában/nem tudtál aludni a szomszédodtól. Pontosan tudják, mi áll a háttérben, ők is így akarták titkolni a terhességüket a 12. hétig.

A háziállatod

Persze gyakorlatilag a háziállat nem ember, de családtag, így nyugodt szívvel sorolhatjuk az emberek közé. Bámulatos hatodik érzékkel veszik észre a terhességet. Lehet, hogy azért, mert a hormonális változások miatt más illatod lesz számukra vagy azért, mert megváltozik a viselkedésed. Mindenesetre a kutyák és a macskák gyakran védelmezővé válnak a terhesekkel, odagömbölyödnek hozzád többször. Szerencsére nem tudnak beszélni, úgyhogy a titkod náluk biztonságban van.

Olvass többet a terhességről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top