Baba

Lélegzetelállító fotóval ünnepli kisbabáját hat vetélés után

Fia születése után hat kisbabát vesztett el, de sosem adta fel a reményt, hogy egyszer kétgyermekes anyuka lesz.

Azután, hogy biztossá vált, úton van második gyermekük, a büszke apuka, Kevin Mahoney úgy döntött, különleges meglepetéssel kedveskedik feleségének. Megkereste a kismamafotózások egyik connecticuti specialistáját, JoAnn Marrerot, és megkérte, hogy készítsen feleségéről egy emlékezetes sorozatot.

“Mikor megtudtam, hogy Jessica az elmúlt években hat gyermeket veszített el, már tudtam, hogy ez nem lesz mindennapi fotózás” – mesélte JoAnn a The Huffington Postnak, majd hozzátette, a fotózás előtt felkereste mentorát, Mary Maloney-t is, hogy ötleteket cseréljen vele.

 

“Sokat beszélgettünk Jessicával és Maryvel, míg végül arra jutottunk, hogy egy jó hangulatú, optimista képet készítünk majd.” A fotós végül színes füstbombákat használt, hogy életre keltse a Jessica mögött látható szivárványt. “Nem számítottunk rá, hogy a fotózás végén – hála a színes füstnek – mindannyian színesek leszünk majd.”

Miután a képek elkészültek, JoAnn megosztotta őket a Facebook-oldalán. Mondanunk sem kell, a fotó azonnal vírusszerűen terjedni kezdett, még az egyik legnagyobb amerikai kismamaoldal, a Birth Without Fear is megosztotta.

Olvass még többet a vetélésről az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top