Baba

Életében először lát balerinát a hathónapos kislány – elolvadsz a reakciójától

Nincs az a mogorva ember, akinek ne csalna mosolyt az arcára ennek a tündéri kislánynak a mosolya. Lehet, hogy egy leendő balerinát látunk?

A Reddit nevű közösségi oldal gyakorlatilag felrobbant, miután a 27 éves brit anyuka, Kiersten Schwendeman feltöltötte rá a kislányáról készült fotót. A kép azért különleges, mert nem egyszerűen egy cuki kislányt ábrázol, hanem egy nagyon őszinte pillanatot arról, hogyan reagál egy hathónapos kislány arra, mikor először lát életében balerinát.

Életében először lát balerinát a hathónapos kislány – elolvadsz a reakciójától

Kiersten a Daily Mail online változatának kérdésére elmondta, kis családjával épp hazafelé indultak a wilmingtoni Faerie Festiválról, és búcsúzkodtak a résztvevőktől, mikor kislánya, Stella meglátta a balerinát. “Stella alapvetően vidám kislány. Sokat mosolyog, de ilyen őszinte, hatalmas mosolyt még sosem láttam tőle”– mondta az anyuka, majd hozzátette, szerencsére tudott szólni édesanyjának, hogy örökítse meg a pillanatot.

Életében először lát balerinát a hathónapos kislány – elolvadsz a reakciójától

“Mikor feltöltöttük a képet a Redditre, egyáltalán nem számítottunk rá, hogy ennyire népszerű lesz” – ezt már Kiersten párja, a 34 éves Derek mondja, aki a brit lapnak elárulta, okkal döntöttek úgy, hogy az egész világgal megosztják a képet. “Szülőnek lenni néha sokkal nagyobb kihívás, mint azt bárki gondolná, de épp az ilyen pillanatok azok, amik feledtetik az összes nehézséget, és amik miatt megéri az egész.”

Olvass még többet balerinákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top