Baba

Álmában fulladt meg a 3 hónapos kisbaba

Az anyukának az tűnt fel, hogy három hónapos kisbabája a szokotthoz képest tovább aludt délután. A legrosszabbra, hogy a kicsi álmában megfulladt, természetesen senki sem gondolt volna.

A péceli anyuka lefektette három hónapos kislányát a délutáni alváshoz. Egy idő után az tűnt fel neki, hogy kisbabája a szokásoshoz képest tovább alszik. Felment a baba szobájába, és legnagyobb rémületére a kicsi nem lélegzett. Zsanett azonnal átrohant a babával egészségügyi tapasztalatokkal rendelkező szomszédjához.

Hiába alkalmaztak szívmasszázst, próbálták a babát újraéleszteni, sajnos nem jártak sikerrel. A mentősök is perceken belül kiértek a családi házhoz, majd egy órán keresztül próbálták a kicsit megmenteni, de a baba többé nem mozdult.

A kislány szülei összeroppantak, egymás kezét fogva nézték, ahogy a mentősök harcolnak a baba életéért, és közben ömlöttek a könnyeik. A fiatal pár első gyermeke volt a kicsi.

A Blikk úgy tudja, a rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit, az ügyben orvosszakértő is közreműködik. A legvalószínűbb, hogy a kislány hason fekve visszabukhatta a tejet, ami az orrába, szájába jutva elzárhatta a légutakat, így megfulladt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top