Baba

Vezetés közben szoptatta egyéves gyermekét

Megbírságolták a kínai asszonyt, aki a forgalomban szoptatta egyéves gyermekét – a nő azzal védekezett, hogy gyermeke éhes volt, meg kellett etetnie.

Napvilágra került egy felvétel, melyen egy kínai asszony autójában ülve, a forgalom közepén szoptatja meg egyéves gyermekét. Az asszony ehhez nem viselt biztonsági övet, veszélyeztetve saját és gyermeke életét is egy esetleges baleset során.

A szeptember 22-én történt eset a rendőrség figyelmét sem kerülte el: a helyi hatóságok megállították az asszonyt, és pénzbírsággal büntették meg. A nő azzal védekezett, hogy gyermeke éhes lett, sírt, neki pedig a dugóban ülve nem volt más választása, mint hogy vezetés közben szoptassa meg a kicsit. 

Vezetés közben szoptatta egyéves gyermekét

A netes reakciók vegyesek: egyesek szerint a vezetés közbeni szoptatás egyszerűen veszélyes és buta ötlet, megint mások azt gondolják, hogy a rendőrök lehettek volna megértőbbek.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top