Baba

Gyönyörű fotót posztolt kisbabájáról és császársebéről az anyuka

Az anyuka természetes szülést tervezett, a váratlanul fellépő komplikációk miatt azonban császármetszéssel kellett világra hoznia babáját. Őszinte fotóval mutatta meg a születés csodáját és áldozatait.

Az ausztrál Kiri Vasales nemrégiben egy gyönyörű és érzékeny fotó megosztásával szerette volna megmutatni a terhesség csodáját, de egyúttal árnyoldalait is.

Gyönyörű fotót posztolt kisbabájáról és császársebéről az anyuka

Vasales eredetileg természetes szülésre számított, a közben fellépő komplikációk miatt azonban végül császármetszéssel kellett a világra segíteni második kislányát, Lunát. Az asszony csodálatos fotót készített, melyen kezében tartja kisbabáját, de egyúttal őszintén felfedi a műtét után a hasán éktelenkedő heget is – ezzel is megmutatva, hogy a császármetszés egyáltalán nem “a könnyebb út”, mint ahogy sokan gondolják.

Gyönyörű fotót posztolt kisbabájáról és császársebéről az anyuka

A kép egyébként azt is megmutatja, milyen pozícióban helyezkedett el Luna édesanyja hasában – ez a szokatlan helyzet vezetett ugyanis a császármetszéshez.

A megható fotót – amit egyébként Vasales anyukája lőtt – máris rengetegen lájkolták az Instagramon, és a kép azóta is hódít a neten. 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top