Baba

Megható képpel búcsúzott az egygyermekes léttől a kismama

"Meg akartam örökíteni a pillanatot, ahogy a lányom utoljára ül azon a pocakon, amiben a húga növekszik."

Nikki Colquitt kétgyermekes amerikai édesanya ezzel a magyarázattal tette közzé azt a megható fotót, amin a pocakján üldögélő kislányával ölelik egymást. Az anyuka néhány órával később császármetszésen esett át és egy egészséges kislánynak adott életet, így valóban ez volt az utolsó olyan pillanat, amit “egyke” elsőszülöttjével tölthetett.

Megható képpel búcsúzott az egygyermekes léttől a kismama

A kép mondanunk se kell, hatalmas siker lett a kismamák körében. Vírusszerűen terjed és rengeteg elismerő kommentet kap. Leginkább olyan édesanyáktól, akik átérezték ennek a búcsúnak a jelentőségét, hiszen ők maguk is voltak ilyen helyzetben. “Nagyon meglepődtem a fotóra érkezett temérdek visszajelzés miatt” – árulta el a kép készítője, Laura Paulescu a Daily Mail című brit bulvárlapnak.

Hozzátette, évek óta fotóz szüléseket és újszülötteket, de még egy képe sem váltott ki olyan nagy visszhangot, mint ez most. “A kislány egyébként csak néhány percig maradt édesanyja ölében, utána lehuppant az ágyról és ment is játszani. Fogalma sem volt róla, hogy egyetlen éjszaka alatt hogy megváltozik majd az élete.”

Olvass még többet babafotókról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top