Baba

Tizenöt hónapja terhes, de orvosa szerint csak kövér

Már tizenötödik hónapja terhes tizedik gyermekével egy nő az Egyesült Államokban, de orvosa szerint csak kövér.

Kétségbeesetten keresi a választ az ötvenéves Linda Reevs arra, mi növekszik tizenötödik hónapja a hasában. Szerinte terhes, az orvosok szerint mentális betegsége van és álterhessége, illetve csak kövér. Linda korábban már kilenc gyermeket szült, így van tapasztalata a szülés alatti jelek észlelésében, szerinte a baba mozgolódik, és rugdos is.

Tizenöt hónapja terhes, de orvosa szerint csak kövér
Linda Reevs

Linda nem hajlandó lemondani meggyőződéséről, szerinte a vizsgálatok azért nem mutattak magzatot a méhében, mert nem ott, hanem a hasában fejlődik a magzat immár tizenöt hónapja. “Az orvosok nem hajlandók teljes CT-t készíteni. Már korábban is azt sugallták, hogy mentális betegségem van és csak beképzelem magamnak a terhességet. Felírtak antidepresszánst, de egyből kidobtam a receptet” – mondta a Mirrornak Linda. Egy másik orvos egyszerűen arra fogta hasa alakját, hogy csak simán kövér.

Azért is bizakodik a terhességében a kilencgyermekes anyuka, mert egyszer egy magzati doppler készülékkel hallotta a baba szívverését. “Ismerem ezt a hangot jól, hogy tudnám nem felismerni?”

Pár százalék esélyt mégis ad a tévedésének. De arról nem tesz le, hogy valami növekszik a hasában. “Ha mégis tévednék, szeretném pontosan tudni, hogy mi is történik bennem. Mi van, ha rák? Komoly kezelésre van szükségem.”

 Egy kínai nő viszont tényleg 17 hónap alatt hordta ki a gyermekét. Olvastad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top