Baba

4 éves kislánya szeme láttára lett öngyilkos az anya

4 éves kislánya szeme láttára próbálta megölni magát a 28 éves Renáta. A kicsi öt órán át zokogott eszméletlenül fekvő édesanyja mellett, mire megtalálták őket.

Egercsehi egyik polgárőre és körzeti megbízottja közösen mentették meg a négyéves Ramóna életét. A kislány keserves sírására a szomszédok figyeltek fel.

Már órák óta sírt a kislány, amikor megtalálták. A szomszédok először azt gondolták, biztosan az esti fürdés nem tetszik neki, előbb-utóbb csak abbahagyja a zokogást. Aztán, amikor már órák múlva sem hagyta abba a sírást a kisgyerek, a szomszéd férfi szólt az anyuka testvérének és közösen értesítették a rendőrséget. A helyi körzeti megbízott és a polgárőrség vezetője együtt nyitottak be a családi házba. A szobában találtak rá az eszméletlenül fekvő anyára, a kislány a földön ült mellette.

A kicsi ekkor hagyta abba a sírást, annyira meglepődött, amikor az idegenek megjelentek. A kislányt azonnal kivitték a házból, az asszonyhoz pedig riasztották a mentőket. Az utcában élőktől megtudták, a 28 éves Renáta egyértelműen öngyilkos akart lenni. Délelőtt kiváltotta apósának hat doboz gyógyszerét, majd ezeket beszedte, szerencsére a segítség időben érkezett. Az asszony ismerősei szerint szerelmi bánat állhat a háttérben, régi párjától ugyanis nemrég elköltözött, a történtek viselhették meg ennyire, hogy a legrosszabb mellett döntött.

A Bors úgy tudja, az asszony állapotát a kórházban stabilizálták az orvosok. A rendőrség annyit közölt, a gyermeket is biztonságban elhelyezték.

A fotó illusztráció!
A fotó illusztráció!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top