Baba

Íme az apa, aki mindent megtesz, hogy támogassa szoptató feleségét

A támogató közeg a szoptatás során szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy az anya nyugodt körülmények között, kiegyensúlyozottan tudjon szoptatni. Ez az apuka egy nagyon egyszerű példával állt elő, hogy ő hogyan támogatja a párját a szoptatásban.

Nem tett mást, csak amíg anya szoptatott, addig ő megmosta és beszárította a haját, hogy mindennel időre elkészüljenek. Ettől vált most a Facebookon hős apává, ami jól mutatja, hogy az anyukák mennyire vágynak az ilyen fajta támogatásra életük párjától. Ki mástól is várhatnák, ha nem attól az embertől, akivel közös gyerekük született?

Ez a hajszárítós példa csak egy a sok közül, hogy mi mindennel éreztethetik azt a férfiak, hogy segítik az anyukákat a szoptatásban. Nem sértődötten kell ülni és duzzogni, hogy a feleségük mellét lefoglalja a gyerek, hanem egy kis szemléletmódot kellene váltani, és meglátni, mennyire fontos a saját gyereküknek az anyatejes táplálás.

Íme az apa, aki mindent megtesz, hogy támogassa szoptató feleségét

Olvass többet a szoptatásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top