Baba

Hűségkártya a mobilban: megjöttek a virtuális kuponok!

Mi jut eszedbe a hűségprogramokról? Kedvezmények, kuponok, egyedi ajánlatok, plasztikkártyák? Vagy az okostelefonod, amelyen kényelmesen gyűjtheted a pontjaidat, aktiválhatod kuponjaidat, s néhány érintéssel tájékozódhatsz? Fiatalos dizájn, átlátható felület, kényelmes felhasználhatóság – ezt kínálja a dm új applikációja, a letöltés után pedig azonnal számtalan kedvezmény között böngészhetünk az active beauty program törzsvásárlójaként.
Legyen a telefon a törzsvásárlói kártya – varázslat nélkül!

A dm júniustól új applikációval lepte meg vásárlóit, ha nem akarjuk, már nem kell a plasztikkártyát használnunk, elég, ha letöltünk egy applikációt a telefonunkra, és a hagyományos mellett máris a mobilunk lesz a digitális törzsvásárlói kártyánk.

A plasztikkártyázás időszakát egyre inkább felváltják a digitális kor eszközei. Mert a világ és vele együtt mi is változunk, a statisztikák szerint embertársaink jelentős százaléka együtt kel és fekszik készülékeivel, de nem is kell feltétlen a számok világában elmélyednünk, elég, ha körülnézünk a környezetünkben vagy saját szokásaink háza táján.

A törzsvásárlói programok népszerűsége töretlen: szeretjük, ha vásárlóként megbecsülnek minket, ha vásárlásaink után hűségpontokat kapunk, s azokat kuponokra válthatjuk. S mi más is lehetne kényelmesebb, mint hogy mobilunkat használjuk törzsvásárlói kártyaként? Vége a bosszankodásnak amiatt, hogy a kártya a másik táskában maradt, hiszen a telefonunk mindig kéznél van. Néhány érintéssel kideríthetjük, hány pontot gyűjtöttünk eddig, milyen aktuális kuponok közül választhatunk, megkereshetjük a hozzánk legközelebbi üzletet, adatainkat könnyen és gyorsan módosíthatjuk.

A kasszánál telefonunk által a digitális törzsvásárlói kártya bemutatásával érvényesíteni tudjuk a kedvezményeket, még szabadabban használhatjuk fel összegyűjtött pontjainkat, hiszen digitálisan a kuponok egyesével, alacsonyabb pontért is kiválthatók.

Legyen a telefon a törzsvásárlói kártya – varázslat nélkül!

A kiválasztott kuponokat a mobiltelefonon egyszerűen vásárlás előtt aktiválni kell, és a bevásárlásnál az üzletben a digitális vagy a hagyományos plasztikkártyát a kasszánál felmutatni.

Az applikációban minden információ könnyen elérhető, a dm folyamatosan fejleszti a felületet a kényelmes használhatóság érdekében, hogy minden vásárló a számára legkényelmesebb megoldást választhassa a törzsvásárlói program tagjaként.

Az alkalmazás Android és iOS eszközökre 2016. június 1-től érhető el.

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top