Baba

A mellek élete szülés előtt és után – vicces illusztráció

Nincs mit szépíteni a dolgon, a mellek külön életet élnek rajtunk, semmi hatásunk nincs arra, hogy szülés és szoptatás után milyen formát öltenek. Maximum bosszankodhatunk felettük, hogy egyre inkább törekednek a föld felé, de jobban tesszük, ha inkább vidáman állunk a kérdéshez.

Georgie, a JuneBugs Mumma blog írója nagyon frappánsan illusztrálta a mell négy stádiumát: fénykorában, terhesség közben, szoptatás alatt és az egész folyamat után. Nem tudunk mást tenni, igazat kell adnunk neki és elfogadni azt, ami van.

“A hetyke, terhesség és baba előtti mell. Szexuális kisugárzással bír, bár nincs különösebb haszna, de a férfi szeret vele játszani.”

A mellek élete szülés előtt és után - karikatúra

“A végtelenségig növekvő terhesség alatti mell. Úgy tűnik, mintha egy éjszaka alatt nőne két számot, és ezt a tendenciát folytatja is egészen a szülésig. Amikor már azt hinnéd, hogy ennél nagyobb nem lehet, akkor még egy lapáttal rátesz.”

A mellek élete szülés előtt és után - karikatúra

“Szoptatós kannák. Igazi munkára fogott mellek. Néha véreznek, berepednek, a bőr kinyúlik, kék eressé válik és striás lesz. Sokszor teljes mértékben aszimmetrikussá válhatnak, ami eléggé megnehezíti a gazdájuk normális öltözködését. A munkájuk fantasztikus, de ára van. Ezek a mellek nem játékra valók, kizárólagos tulajdonosuk a baba és az anya.”

A mellek élete szülés előtt és után - karikatúra

“A maradék. Kicsit löttyedt, kicsit csíkos, kicsit kinyúlt bimbókkal. Erősen a föld felé törekszik, még a push-up melltartót is csak félig tölti ki. Régi önmagának csupán árnyéka, ami teljesen jogosan ébreszti a gyász érzését a gazdájában.”

A mellek élete szülés előtt és után - karikatúra

Olvass még többet a mellekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top