Baba

Méhen kívüli terhesség után hetekkel derült ki, mégis terhes

A méhen kívüli terhesség után hetekkel váratlan örömhír érte a családot.

Sadie és Gary Brittle nagyon örült a második gyermek hírének, de az örömük nem tarthatott sokáig: hamar kiderült, hogy Sadie terhessége méhen kívüli, ami életet veszélyeztető állapot. Sadie kis híján belehalt a belső vérzésbe, de végül sikerült megmenteni az életét.

Miután Sadie kijött a kórházból, a pár négyéves kislányával együtt elutazott nyaralni, hogy enyhítsék kicsit a fájdalmukat. Sadie-nek azonban már itt gyanús lett, hogy tovább nő a hasa, és vett egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Amikor hazatértek a nyaralásból, Sadie felkereste az orvosát. Az ultrahangvizsgálat kiderítette, hogy 19 hetes terhes.

Méhen kívüli terhesség miatt elvetélt, de még mindig gyermeket várt

Sadie állapota – hogy egyszerre várandós egy méhen belül és egy azon kívül megtapadt babával – rendkívül ritka, még ritkább, hogy nem mesterséges megtermékenyítés idézi elő, hanem spontán fogantatás. A szülésznője azt mondta Sadie-nek, 23 éves pályafutása alatt ő az első ilyen esete.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top