Baba

Milliókat ríkatott meg ez a babafotó néhány nap alatt – nézd meg, miért!

Az újszülött kislányról készült képet a fotós, Kim Stone osztotta meg Facebook-oldalán, az anyuka beleegyezésével.

“Általában nem vagyok ideges a fotózásaim előtt, ám ennél az egynél rettenetesen izgultam” – vallotta be Kim Stone, az az amerikai fotós, akinek munkája az utóbbi néhány napban hétmillió emberhez jutott el a Facebookon. A Daily Mail című brit lap cikkéből kiderült, Kimet a képen szereplő kislány nagymamája kérte fel a fotózásra, nem sokkal azután, hogy unokája a világra jött. 

“A nagymama könnyek között hívott fel. Elmesélte, hogy a fiát egy hónappal ezelőtt megölték, és hogy várandós menye a gyász miatt teljesen összeomlott. Azt szerette volna, ha erőt meríthet újszülött kislánya fotóiból.”

Kim végül elkészítette a megható sorozatot: “Az anyuka kérésére csináltunk jó néhány olyan képet is, ahol Aubrey-t az édesapja kedvenc tárgyai veszik körbe. Például a kesztyűs fotót is. Csak utólag vettem észre, hogy a kesztyűk között fekvő Aubrey elmosolyodott.”

A fotós azt mondja, először úgy érezte, a képek nem sikerültek annyira jól, mint szerette volna. Épp ezért döbbent meg annyira, amikor az egyiket – az anyuka beleegyezésével – közzétette a Facebookon, és néhány pillanat alatt több ezer lájkot kapott. “Mikor láttam, mekkora siker a fotó, újra felkerestem Aubrey-t és anyukáját, hogy megmutassam, elhunyt szerettük milyen nagy hatást gyakorolt a világra.”

Íme a Facebook-poszt, ami megérintette az embereket: 

 Olvass még többet babafotókról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top