Baba

Nagy babaápolási teszt a Töpferrel

Teszteld babáddal a Töpfer Babycare termékcsaládot, és nyerj!
Nagy babaápolási teszt a Töpferrel

Ugye számodra is nagyon fontos, hogy a gyermeked a lehető legkörültekintőbben ápold?

Ehhez a legjobb, ha biotermékeket választasz. Most segítünk abban, hogy INGYEN kipróbáld a Töpfer BIO babaápolási termékeket, amelyeket Németországban védőnők és bőrgyógyászok ajánlásával kiváló termékké minősítették (2009. Dermatest, 2010. Dermatest).

A Töpfer termékeit Németországban már hetven éve használják az édesanyák. Talán ez elég meggyőző ahhoz, hogy valódi, ellenőrzött natúrkozmetikumot válassz te is a picid bőrének.

Mitől is különlegesek a Töpfer babaápolási termékei?
Biobúzakorpát tartalmaznak, amely értékes és természetes hatóanyag, így védelmet nyújt a bőrirritációval szemben és erősíti a bababőr védekező- és regenerálódóképességét.
A termékek körömvirág-kivonatot, olívaolajat, valamint különleges bioillóolajokat tartalmaznak, hogy megóvják a babák érzékeny bőrét.

A természetes biohatóanyagok számodra is biztonságot fognak nyújtani. A legfontosabb pedig, hogy a babád bőre csodás, egészséges és ápolt lesz tőlük.

Most ingyen kipróbálhatod!

A Töpfer Babycare babavédő krém (75 ml) a kisbabák száraz, érzékeny bőrének ápolására alkalmas. A készítmény megóvja a bőrt a kiütésektől, enyhíti az irritációkat és a bőrpírt. Színező-, konzerváló- és illatanyagmentes.

A Töpfer Babycare babamasszázsolaj (100 ml) puhává és bársonyossá varázsolja a baba érzékeny bőrét, támogatja a bőr természetes védekezőképességét, így ideális
baba- vagy felnőttmasszázshoz is.

Jelentkezz tesztelőnek a http://www.valaszolok.hu oldalon, és a termékek kipróbálásával még nyerhettek is!

A kiválasztott tesztelők közül ugyanis három szerencsés tesztelő a kisbabájával együtt a Töpfer szépségcsapatának köszönhetően részt vehet egy igazi, műtermi magazinfotózáson, ahol sminkes, fodrász és stylist segítségével egy napra modellé válhat.

Az itt készült fotók több magazinban is megjelennek majd.
A tesztelésre 2016. június 16-ig jelentkezhetsz. A 100 kiválasztottat ezután e-mailben értesítjük és postán elküldjük nekik a termékeket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top