Baba

Undorító állapotok egy miskolci játszótéren – fotó

Vajon mi történhet éjszakánként a játszótéren, ha napközben mocsok és törött üvegek fogadják a játszani vágyó gyerekeket?

 A kerítéssel és kiskapuval elzárt játszótér a nyugalom szigete lehetne a kisgyerekeknek és a szüleiknek, de mégsem az, mert undorító állapotok uralkodnak… Most a miskolci Mártírok utcai kis játszótérre érkezett panasz egy anyukától, de sajnos már több más játszótéren is tapasztaltak hasonlót.

A boon.hu-hoz érkezett olvasói levél:

 

Levelemet azért írom, mert biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki a következő dolgot tapasztalta, sajnos, és már nem először, és nem is csak egy helyszínen.

 

 

Történt ugyanis, hogy vasárnap, június 5-én a Mártírok utcai kis játszótérre mentünk, ahol a csatolt képeken látható, nem éppen egy ‘zárt’ (elkerített) játszótérre való dolgok fogadtak: cigarettacsikkek százával , sörös- és borosüvegkupakok, dugók, műanyag alkoholos és gyümölcslédobozok, törött üvegek… (nem is akarok belegondolni, hogy a homokozóban mit csináltak). Zárt, körbekerített, kiskapus játszótéren!!! Felháborítónak tartom, hogy ez előfordul…

 

 

És sajnos más játszótéren is tapasztaltam hasonlókat, a fa kisvonatok belül ki vannak égetve, tele vannak sörösdobozokkal, a legtöbb játszóeszköz össze van graffitizve, firkálva. Sőt, sok helyen hiányzik már a kapu zárja, pár helyen a kapu maga is, vagy pedig egy egész kerítésdarabot vettek ki, pl. Bihari utcai játszótér…

 

 

F. Anett, Miskolc

 

Forrás: F. Anett - boon.hu
Forrás: F. Anett – boon.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top