Baba

Így rabolják el a boltban a gyerekedet – megdöbbentő videó

Hátborzongató esetet rögzített egy bolti kamera. A harminc év körüli férfi addig köröz az árukkal megrakott polcok között, amíg az édesanya csupán egyetlen pillanatra nem figyel a gyerekére, és máris lecsap a lehetőségre...

Döbbenetes pillanatot rögzített egy floridai bolt kamerája. A 30 éves férfi addig sertepertél a sorok között, míg a gyermek egy pillanatra magára marad. Szörnyű látni, ahogyan a hat év körüli védekező kislányt a földön vonszolva próbálja a boltból kivinni. Az édesanya pedig elképesztő módon, a testével védi gyermekét és szabadítja ki a gyermekrabló kezei közül. A férfit a helyi rendőrség azóta letartóztatta.

Ez esetben a gyermekrablás nem sikerült, de sajnos számos példa akad rá, hogy a boltban csak percekre magára hagyott kicsik eltűnnek, és soha nem kerülnek elő. Vigyázz a gyerekedre, mert így rabolhatják el fényes nappal a boltokban.

(NBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top