Baba

200 millióból egyszer fordul elő: egypetéjű hármas ikrei születtek a brit nőnek

A 23 éves nő, akinek korábbi kapcsolatából már van egy kislánya, kis híján sokkot kapott, mikor orvosa közölte vele, hogy hármas ikreket vár.

“Őszintén szólva, meg se fordult a fejemben, hogy esetleg várandós vagyok. Állandó fejfájás és hányinger miatt mentem orvoshoz, ott tudtam meg, hogy terhes vagyok. Meg még valamit, amitől kis híján elájultam” – kezdi a 23 éves brit nő, Becki-Jo Allen, majd hozzáteszi, derült égből a villámcsapásként érte a hír, hogy hármas ikreket vár. 

Egy komplikációktól mentes terhesség után, a három kisfiú, Roman, Rocco és Rohan, a terhesség 31. hetében született, majd ezt követően életük első hat hetét a liverpooli női kórház újszülött intenzív osztályán töltötték. “Nekem már a kórházban feltűnt, hogy a fiúk feltűnően hasonlítanak egymásra, de az orvosok akkor még azt mondták, kizárt dolog, hogy mindhárman egypetéjű ikrek lennének.”

200 millió terhességből egyszer fordul elő: egypetéjű hármas ikrei születtek a brit nőnek

Becki-Jo azonban nem hagyta annyiban a dolgot: DNS-vizsgálatot kért, ami bizonyította az anya igazát. “Az orvosok is meg voltak döbbenve, mikor megmutattam nekik az eredményeket. Azt mondták, 200 millió terhességből mindössze egyszer fordul elő olyan, ami velem megtörtént” – büszkélkedik a nő, aki elárulja, mivel a párja a gyerekek születése előtt elhagyta őt, négy gyermekéről jobbára egyedül, illetve húga segítségével gondoskodik.

200 millió terhességből egyszer fordul elő: egypetéjű hármas ikrei születtek a brit nőnek

A segítség márpedig nagyon is elkel: a hármas ikrek ugyanis egy hét alatt 130 pelenkát használnak el és kétnaponta egy doboz tápszert fogyasztanak. 

Olvass még több cikket a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top