Baba

“A blogolás tette tönkre az életem” – írja a fiatal anyuka

A 27 éves anyuka pár éve indította el blogját, amin az anyasággal kapcsolatos kalandjait osztotta meg. Hiába keresett egy vagyont a blogolással, a gyerekeivel való kapcsolatát tönkretette a siker.

Jodi Denise 27 éves, háromgyerekes édesanya. Jodi 2013-ban, 24 éves friss anyukaként indította be a blogját, a The American Mama címen. Az anyaság előtt marketingesként dolgozó lány állandóan pörgött, és a lendületből a gyerekei megérkezése után sem tudott lejjebb adni, ezért vágott bele a blogolásba. 

 A blogger anyuka elképesztően sikeres lett: egy posztja, amiben általában két gyerekéről, a most 4 éves Gabrielláról és a 7 éves Nicolasról írt, kezdetben 125, idővel pedig már 1500 dollárt ért! Jodi sikerére a szponzorok is felfigyeltek: ingyen utazásokat kaptak a NASA-tól, vagy egy posztért cserébe elmehettek delfinekkel úszni.

De hiába lett a blogból kész aranybánya, az anyuka egyszer csak ráeszmélt: minden élményben a szponzorálás lehetőségét látja, és dollárra váltja a gyerekeivel együtt töltött időt! A blogja ahhoz vezetett, hogy valójában teljesen eltávolodott gyermekeitől.

Ezért amikor harmadik fia, Leonardo megszületett, Jodi törölte a blogot – és azóta mind sokkal boldogabbak!

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top