Baba

Az orvosok azt mondták, sosem láttak még ilyen ritka terhességet – a nő túlélte

Ez a nő mindenen átment, mielőtt édesanya lett: meddőségi vizsgálatok, méhen kívüli terhesség, sima terhesség, vetélések és végül egy hármas ikerterhesség!

 Megan Woolsey bármilyen kérdésre saját tapasztalatból tudja a választ, ami csak terhesség és szülés kapcsán felmerülhet. A nő ugyanis egyaránt átélt hagyományos és ritka eseteket is, ami a várandósságot illeti.

Az orvosok azt mondták, sosem láttak még ilyen ritka terhességet - a nő túlélte

 Megan és férje sokáig próbálkoztak, mire a nő végre teherbe esett. Nagyon boldogok és izgatottak voltak, de a hatodik héten valami furcsaság történt: Megan rosszul lett, és az orvosi vizsgálaton kiderült, hormonálisan ugyan terhes, de a baba eltűnt! Nem mutatta egyik felvétel sem, a méh üres volt. Végül egy teljesen szokatlan helyen bukkantak rá: a nő hólyagjára tapadva. Ilyen típusú méhen kívüli terhességgel még az orvosok is egy életben ha egyszer találkoznak! 

Megan nehezen heverte ki a kudarcba fulladt terhességet, de aztán talpra állt, és ismét teherbe esett. Ezúttal azonban két vetéléssel is meg kellett birkóznia. Végül, harmadjára mégis egészséges gyermeke született.

Az orvosok azt mondták, sosem láttak még ilyen ritka terhességet - a nő túlélte

De ez még nem minden: a viszontagságok és a siker után ugyanis Megan ismét teherbe esett – ráadásul hármas ikrekkel! Nagy volt az izgalom, de végül mindhárom baba egészségesen született.

Megan azt mondja, ő az élő példa rá, hogy az ember egyaránt lehet áldozat, de hordozhatja a tenyerén is az élet – ezért azt üzeni, senki ne adja fel a hitet és a próbálkozást!

Forrás: Woman’s Day

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top