Baba

El fogsz olvadni, ha meglátod, hogy örülnek a hármas ikrek a kukásoknak

A három csöppség jobban várja a hét második és ötödik napját, mint a karácsonyt. Sokszor még ajándékkal is készülnek kedvenceiknek.

Az amerikai hármas ikrek, Holden, Heaton és Wilder Reich minden kedden és pénteken órákkal korábban ébrednek: szó szerint pattannak ki az ágyból, pontosan tudják ugyanis, hogy ezek azok a napok, mikor délelőtt – menetrend szerint – befordul majd az utcájukba a kedvenc kukásautójuk. 

A kétéves ikrek édesanyja a napokban szívmelengető videót töltött a Facebook-oldalára, hogy megmutathassa azt az őszinte és tiszta lelkesedést és örömöt, ami a gyerekeiről sugárzik ilyenkor. Ahogy az a néhány perces videón is látszik, a két kisfiú egy-egy üveg üdítővel a kezében várja a kukásokat – Mr. Robbot és Mr. Chadet – akik, miután félreálltak a nagy autóval, még abba is belementek, hogy a kicsik segítsenek nekik.

 

Az anyuka, Martha Sugalski a Facebookon leírta, elmondhatatlan hálás a két férfinak, hogy megszépítik a keddjeiket és a péntekjeiket. “Nem tudom elmondani, mennyit jelent számomra, hogy ezek a jó emberek minden kedden és pénteken – a szigorú beosztásuk ellenére is – időt szánnak a gyermekeimre. Azt szeretném, ha tudnák, minden keddünket és péntekünket bearanyozzák” – írta. 

Olvass még több cuki gyerektörténetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top