Baba

A szülési képekkel megbízott fotós segített világra hozni a babát

A fotóst azzal bízták meg, hogy megörökítse a szülés legszebb pillanatait – ezt is megtette, de ennél még sokkal-sokkal többet is!

 Ellie Cottont azzal bízta meg a kismama, Cat Marshall, hogy kapja lencsevégre kisbabája születésének pillanatait. Végül a bábaszerep is neki jutott!

 A 40 éves fotósnőnek épp ez volt az első szülős fotósorozata, így mivel nem tudta pontosan, mire számítson, úgy volt vele, végül is az is benne lehet a pakliban, hogy egy ponton segítenie kell. Így is történt.

A szülési képekkel megbízott fotós segített világra hozni a babát

A kismama és férje otthonszülést terveztek, az időpontot pedig a fotóssal és a szülésznővel is egyeztették. A fotósnő azt meséli, már 15 perccel a szülés megindulása előtt sejtette, hogy ez a baba nagyon ki akar már bújni, csak nem akarta stresszelni a kismamát. Végül igaza lett, és mivel a szülésznő nem tudott időben odaérni, ő segített világra hozni a gyermeket. Ezután gyorsan előkapta a kamerát, és csinált pár képet – mégiscsak ezzel bízták meg!

A szülési képekkel megbízott fotós segített világra hozni a babát

A friss szülők nagyon hálásak a készséges fotósnak. Azt mondják, tudták, hogy a legjobbat választották, de ez még őket is meglepte!

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top