Baba

Emlékeztek erre a fotóra? A szereplői most újra kamera elé álltak

Mindkét nőt támadták a terhessége alatt. Most, hogy megszületett gyermekük, úgy döntöttek, fotóval üzennek kritikusaiknak.

Chontel Duncanről az elmúlt hónapokban többször is írtunk. A fitneszkismamaként elhíresült nő először március elején került az online lapok címoldalára azért, mert közzétett egy képet, amin – szintén várandós – barátnőjével közösen szerepelt. A kép komoly indulatokat kavart, mert bár a két nő terhessége között mindössze négy hét különbség volt, a pocakjuk méretéből ennél jóval több látszott. 

A fiatal nő március végén adott életet kisfiának, de április elején már ismét gonosz megjegyzések és kéretlen kritikák célpontjává lett, miután megosztott egy közös szelfit, amin kisfiával, Jeremiah-val látszik. A rosszindulatú kommenteket azért kapta, mert a kisbaba az egyik fotón elemelte a fejét a válláról, és egyesek szerint ez nem túl egészséges.

Emlékeztek erre a fotóra? A szereplői most újra kamera elé álltak

Bár az elmúlt hónapban már csönd volt a fiatal édesanya körül, Chontel a napokban maga döntött úgy, hogy nyilvánosságra lép. Megkérte barátnőjét, Natot – akivel az első, nagy port kavart fotót készítette –, álljanak ismét kamera elé. Ezúttal azért, hogy visszavágjanak azoknak az embereknek, akik várandósságuk alatt végig kritizálták őket a pocakjuk mérete miatt, és amiatt, hogy veszélyeztetik születendő gyermekük egészségét.

“Ma kedves meglepetés ért: meglátogatott Nat és kisfia, Charlie, akinek álomszép szemei vannak. És amit láttok a képen: két hihetetlen, egészséges terhesség, és most két gyönyörűséges, egészséges kisfiú” – írta Chontel, aki elárulta, bár alapvetően szeret a figyelem középpontjában lenni, a várandóssága idején akadtak pillanatok, amikor azt kívánta, bárcsak megtartanák az emberek a véleményüket saját maguknak.

Olvass még többet Chontelről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top