Baba

A tökéletes gyereknapi program

Május 28-án, szombaton a biatorbágyi Premier Outletben nyitja meg kapuit az Aprópolisz. A világ első Playmobil játszóvárosának ünnepélyes indulása szuper gyereknapi program az egész család számára. Kalóz? Királylány? Rendőr? A szerepjátéknak csak a lurkók saját fantáziája szab határokat.

A Premier Outletben nyitja meg kapuit május 28-án, szombaton a világ első Playmobil játszóvárosa, az Aprópolisz. A kivételes kezdeményezés fókuszában a kicsik kreativitásának fejlesztése áll, így nagy hangsúly kerül a minőségi, face-to-face játékélményre: a biatorbágyi játszóház életnagyságú Playmobil játékelemekből épül fel egy egésszé, így a gyerekek kedvük szerint bújhatnak kincskereső kalózok, hős szerelmes királyfik szerepébe, de lehetnek bájos királylányok, vagy a mindennapok hősei, rendőrök, tűzoltók is.

A tökéletes gyereknapi program

Gyereknap alkalmából számos ingyenes programmal is készül a Premier Outlet: ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás, a MintaPinty zenekar és a Napraforgó meseszínház gyermekműsora, és Playmobil kiállítás is napirenden lesz, ahol óriás Playmobil figurákkal találkozhatnak a látogatók. A Faluház és Karikó János könyvtár is különleges programokkal készül, sőt, lesz kürtőskalács-tanoda is, ahol a gyerekek elsajátíthatják a kürtőskalács-készítés rejtelmeit.

A tökéletes gyereknapi program

A gyereknapi programok pluszértéke, hogy május 28-án van a régészet napja, ennélfogva régészeti tematikájú kézműves gyerekprogramokkal is várják a lurkókat a szervezők Magyarország legnagyobb régészeti magánvállalkozása, a Salisbury Régészeti Kft. közreműködésével. Amíg a gyerekek játszanak, a szülők nyugodtan shoppingolhatnak: Premier Outlet több száz divatmárkája 30-70 százalékos kedvezményekkel várja a vásárlókat, hétfőtől vasárnapig 10-től este 8-ig. Május 28-án ünnepeljük együtt a gyerekeket a biatorbágyi Premier Outletben, az Aprópolisz megnyitóján! Ugye találkozunk?

További információ:
www.premier.hu/apropolisz
www.facebook.com/apropolisz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top