Baba

Visszavágott az anyuka az ismeretlennek, aki lányos játéka miatt cikizte kisfiát

Az idegen a játékboltban szólta meg a kisfiút, amiért az babakocsit szeretett volna magának.

A skót édesanya Facebookon posztolta történetét az idegenről, akit senki sem kérdezett, mégis megmondta véleményét a nő kisfiának játékpreferenciáiról.

A hároméves Harry (aki egyébként otthon szeret főzőset is játszani, isten óvja a férfiasságát) történetesen egy babakocsit szeretett volna a játékboltban, amit ki ne értene meg, a babakocsi tök jó, belepakolsz, tologatod, tiszta sor. Egy közlési kényszeres idegennek mégis muszáj volt szóvá tennie, hogy miért szeretne a kisfiú ilyen lányos játékkal játszani? (Mikor ott van neki a tűzokádó sárkány hátán ülő oroszlánölő dzsungelharcos figura is.)

Visszavágott az anyuka az ismeretlennek, aki lányos játéka miatt cikizte kisfiát

Az édesanya Facebookon hozzáfűzte az egyszerű, magától értetődő, és valójában az egyetlen elfogadható magyarázatot a történethez: “Az a legfontosabb, hogy a fiam boldog legyen, és ha egy rózsaszín babakocsi teszi boldoggá, akkor egy rózsaszín babakocsi teszi boldoggá.”

De még ennél is jobb és zsigeribb a válasz, amit maga a kisfiú adott, mikor az idegen arról kérdezte, miért akarna magának ilyen lányos játékot? “Mert tetszik” – felelte Harry, aki háromévesen a gendersztereotípiák fogalmának hiányában nem is értette a kérdést. Jó lenne, ha később sem kellene megértenie.

Forrás: Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top