Baba

Dolgozó anyukák szoptatnak az egyenruhájukban – gyönyörű fotók

Inspiráló minden anyukának, ha azt látja, hogy mások is egyensúlyoznak a karrier és az anyaság között. Tara Ruby fotós képeivel szeretné motiválni az anyukákat, hogy bármi lehetséges és az anyaság mellett kiteljesedhetnek a munkájukban is.

A fotós 10 nőt fotózott le, mindannyian az egyenruhájukban szoptatják a babáikat. Olyan anyukák ők, akik a show-táncostól a nővérig a legkülönbözőbb munkák mellett akár évekig is küzdenek azért, hogy szoptatni tudják a babáikat. Az a célja a képekkel, hogy üzenjen a világ anyukáinak,  nincsenek egyedül, és támogassák egymást a munka és szoptatás rögös útján. A kettő nem zárja ki egymást, lehetnek karrierálmaink akkor is, ha közben gyerekünk születik.

Ahogy a fotós fogalmazott:

“Amikor ezeket a fotókat látják az anyukák, azt gondolják magukban, hogy »Ha ők meg tudják csinálni, nekem is menni fog.« A szoptatás nem lehet a karrier akadálya, nem korlátozhatja a céljainkat. Bármi is legyen a te utad, ne hezitálj, tedd meg, a gyermekednek is ezzel teszel jót. Fantasztikus, hogy milyen pozitív fogadtatása van a képeknek, azt hiszem, hogy a nőknek szükségük van erre a bátorításra és inspirációra.”

Las Vegas-i show táncos
Las Vegas-i show-táncos
Katona, aki tandemszoptat
Katona, aki tandemszoptat
Szülésznő és a babája
Szülésznő és a babája
Általános iskolai tanítónő szoptat az iskola könyvtárában
Általános iskolai tanítónő szoptat az iskola könyvtárában

Olvass még többet a szoptatásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top