Baba

Ingyenteával kedveskedik a szoptatós kismamáknak egy kávézó

Míg sokan a nyilvános szoptatás ellen emelik fel a hangjukat, ez az ausztrál kávézó tárt karokkal várja a szoptatós kismamákat.

 Az utóbbi időben rengeteg vitát generált a nyilvános szoptatás témája. Vannak, akik kiakadnak rajta, és vannak, akik a szabadság korlátozásának tartják, ha megszólják őket érte. Ez a sydney-i kávézó pontosan tudja, hogy milyen nehéz a friss kismamák dolga, és egy kedves gesztussal támogatja őket: ingyenteával várja az anyukákat, hogy nyugodtan megetethessék babájukat. 

Ingyen teával kedveskedik a szoptatós kismamáknak egy kávézó

 A Sydney külvárosában található The Willows Café egy táblát tett ki az ablakába, amin az alábbi felirat áll: “Szoptatós kismamák! Ugorjatok be nyugodtan egy ingyenteára, ha etetésidő van. Nem kell rendelnetek, nem kell kérdeznetek, csak lazítsatok 🙂

Ingyen teával kedveskedik a szoptatós kismamáknak egy kávézó

A feliratnak hála, a kávézó nagyon sikeres lett, és rengeteg kismama él a kedves lehetőséggel. Amíg a nyilvános szoptatás kérdése továbbra is viták kereszttüzében áll, ez a kávézó arra fókuszál, ami igazán fontos. 

Forrás: BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top