Baba

Így buzdítja mozgásra a kismamákat a várandós blogger – fotók

A terhesség nem lehet kifogás. A második gyermekét váró életmód-tanácsadó blogger a garázstól a játszótérig mindenhol talál lehetőséget a rendszeres mozgásra. Példájával a közösségi portálon is buzdítja követőit.

A 26 éves, második gyermekével várandós Sia Cooper mindenhol talál módot a mozgásra. Hogy kismamatársait inspirálja, fotóit megosztja közösségi oldalán is. Az életmód-tanácsadó blogger édesanya természetesen káprázatos formában van. Terhességéről hétről hétre beszámol oldalán, így 109 ezer követője rendszeresen olvashatja hasznos és kipróbált tanácsait.

A 26 éves, terhessége nyolcadik hónapban járó Sia természetesen nem csupán a rendszeres mozgástól sugárzik. Odafigyel étkezésére, és elmondása szerint óriási örömet okoz neki az, hogy másokat ösztönözhet fitnesztanácsaival. Életmódblogja az utóbbi időben olyan sikeresség vált, hogy írásaival már évi 100 ezer dollárt (mintegy 28 millió forint) keres. A terhesség nem lehet kifogás a lustaságra, amit a kismama közösségi oldalán közzétett csodás fotók is bizonyítanak.

 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top