Baba

Megszületett a terhesen is kockás hasú kismama babája – képek

Hatalmas felháborodást okozott az edzőként dolgozó kismama fotója, amin barátnőjével pózolt terhesen. A kismama és barátnője azóta életet adott babájának, és most megmutatták őket a világnak.

Nálunk is elképesztően sok kommentet kapott Chontel Duncan fitneszedző várandós fotója, melyen barátnőjével pózolt. Az edzőként dolgozó nő ugyanis még a terhessége végén is alig hízott, és hasán látszottak a kockák. Chontel barátnője néhány héttel korábbi időpontra volt kiírva a szülészeten, ám a kettőjük közötti különbség óriási volt. Nem hagyták ezt szó nélkül a kommentelők sem, akik közül sokan betegesnek tartották Chontel alkatát. 

Megszületett a kockás hasú kismama babája - képek
Az egyik kép, ami megosztotta a világot és rengeteg kommentet érkezett rá

A 37. hétben járó személyi edzőként dolgozó kismama feltöltött egy másik képet is, ezt sem kímélték a kommentelők, mondván, hogy nem normális, hogy nem szedett fel pluszkilókat a várandóssága alatt, és a kockák is látszanak a hasán. 

Megszületett a kockás hasú kismama babája - képek

Chontel köszöni szépen, jól van, és pár napja megmutatta kisbabáját a világnak. Jeremiah múlt pénteken született meg, három és fél kilogrammal, 53 centisen a 39. héten. A kisbaba boldog és kiegyensúlyozott gyerkőc. 

Introducing Little D Jeremiah Thomas Duncan Born: “good Friday” 8:24pm 25th March 2016 Weighing: 7'13 pounds (3.5kg) 53cm long 39weeks /2days Healthy happy baby boy, absolutely nothing medically wrong with bubba, he is extremely alert and very strong shocking the staff here with his arms and neck strength. Absolute champion on the boob & feeding very regularly no problem. My recovery is smooth also with no complications. Miah has the most incredible dad who has been my rock throughout this entire experience, without Sam I don't know if the experience would had been that successful. Sam has done basically everything and picked up the tricks, tools & just the challenging 'new born' tasks like a bloody natural. Love at first sight I have now experienced & that new found attraction to your husbands “babies daddy” I know does exists & I can't picture anything more attractive then seeing your husband nurture their new born. Thank you to my incredible team who helped us finish off what has been such an amazing experience. Also I BIG thanks for everyone for all of their supportive comments, I do read every single comment & it honestly makes me so happy and smile all day from your kind words. I love Jeremiah T Duncan so much it's crazy ???? Thank you Mel @captured_dreams_by_melanie

????????????????SnapChat???????? ChontelDuncan (@chontelduncan) által közzétett fénykép,

Chontel barátnője Nat hónap elején adott életet kisfiának, Charlie-nak, aki szintén egészséges és boldog baba. A két barátnő interjút is adott már egy tévétársaságnak azóta. “Nem érdekel, hogy mit gondolnak vagy mondanak az emberek. Ahogy a fényképek is bizonyítják, két ember és terhessége egyáltalán nem ugyanolyan. Ez csak azt bizonyítja, hogy nem számít, hogy milyen méretű a várandós pocak, a babák ugyanúgy egészségesen jönnek a világra” – mesélte Chontel Duncan.

Megszületett a kockás hasú kismama babája - képek

Még több fotó várandósokról az NLCafén: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top