Baba

Öreg kutyák és haszonállatok örökbefogadása a férfi hobbija – képek

Egyszerűen nem tudja abbahagyni az állatok adoptálását a jószívű férfi.

 Steve Greig nem játszik kicsiben, ha állattartásról van szó: coloradói házában jelenleg tíz idősödő kutyával, egy Bikini nevű malaccal, két csirkével, két kacsával, két galambbal, néhány macskával és egy nyúllal él együtt. 

ADOPT #adopt ( And in case anyone wants to know, I got my shirt from @thetreekisser )

steve (@wolfgang2242) által közzétett fénykép,

 Steve-nek semmilyen mentális defektje nincs, mindössze nagyon szereti az állatokat, és nem tud parancsolni a jó szívének, ha egy újabb jószág örökbefogadásának lehetősége elé kerül.

Bath time assembly line #showerwithafriend

steve (@wolfgang2242) által közzétett fénykép,

 A férfi elmondta, hogy azért fogad örökbe idősebb kutyákat, hogy megmentse őket az altatástól, a többi állat pedig egyszerűen csak az útjába került. 

It's always good to have at least one friend that's a little bigger than you. #pupupsizing #wolfgang2242

steve (@wolfgang2242) által közzétett fénykép,

 Ugyanakkor ennyi állattal együtt élni nem egyszerű feladat: Steve minden reggel hajnali 5 órakor kel, hogy minden állatot meg tudjon etetni – a kutyák ráadásul különböző diétán élnek. Ezután dolgozni megy, de ebédidőben hazaugrik, hogy kiengedje az állatokat. Azt pedig el lehet képzelni, hogy ennyi kutyával sétára indulni sem megy, mint a karikacsapás (főleg ha még egy malacot is sétáltatni kell), és azt is, hogy az állatorvosi vizitek is gyakoriak a kutyák korából adódóan. A takarításról már ne is beszéljünk.

 

 

 De a sok viszontagság ellenére a férfi örömét leli az állatokban, és a világért sem válna meg tőlük, hiszen családjaként tekint rájuk.

 Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top