Baba

Az új LEGO Cityben a legmenőbb a gyesen lévő apuka figurája

A LEGO új figurái még annyira újak, hogy nem is kaphatók, csak a New York’s Toy Fairen mutatták be őket. Haladnak a korral, és olyan apafigurával rukkoltak elő, aki a babáját tologatja a babakocsiban.

Az új LEGO City figurái között nemcsak otthon lévő apukát, hanem dolgozó anyát és kerekesszékes embert is megmintáztak, amivel a mai modern világot mutatják be a gyerekeknek, elfogadásra, nyitottságra nevelve őket. A rajongókat leginkább a gyesen lévő apuka figurája hozta lázba, ő a mi álmaink legófigurája a flanelingében és a nagy szakállával. Hogy arról már ne is beszéljünk, milyen büszkén tolja azt a babakocsit!

Jó azt látni, hogy a sok hős mellé, a tűzoltók, úrhajósok, felfedezők és lovagok közé végre bekerült egy olyan apa figurája is, aki azért menő, mert otthon neveli a gyerekeit. Fontos lépés ez a LEGO részéről, hiszen nagy hatással van a figuráival és játékaival a gyerekekre, akik csak jó üzenetet kaphatnak majd az apukás figurától.

Az új LEGO City-ben a legmenőbb a gyesen lévő apuka figurája

Olvass még többet az otthon lévő apukákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top