Baba

Tetoválással különböztetné meg ikreit az apa

Igencsak felkavarta a kedélyeket az egyik közösségi oldalon az az ötlet, mellyel egy kétségbeesett apa állt elő.

A Thrwydad nicknéven szereplő, amerikai férfi iker fiai, Aaron és Adam koraszülöttként jöttek a világra és bár már egyévesek, de a mai napig is rendkívül nehéz őket megkülönböztetni, még neki és a feleségének sem sikerül mindig. Aaronnak ráadásul komoly egészségügyi problémája van, ami miatt 4 óránként gyógyszer kell kapnia. Ha nem kapja meg a gyógyszert, mert például összetévesztik a testvérével és neki adják be, az mindkét kisfiú számára súlyos következményekkel jár.

A szülők mindennap alkoholos filccel egy jelet rajzolnak Adam karjára, hogy meg tudják különböztetni a testvérétől. Előfordult azonban, hogy az egyik nagymama fürdetéskor lemosta a jelet, majd összekeverte a két babát és Adamnak adta be Aaron gyógyszerét, emiatt mindketten nagyon betegek lettek, akár bele is halhattak volna a cserébe.

Az apa elárulta azt is: próbálkoztak már különböző színű ruhákkal, karkötőkkel, az egyik fiúcska hajának leborotválásával, ám egyik módszer sem működött tökéletesen a gyerekek megkülönböztetésére. Mivel el akarják kerülni, hogy a majdnem végzetes tévedés megismétlődhessen, a férfinak eszébe jutott, hogy kifúratják valamelyikük fülét vagy tetováltatnak rá egy pöttyöt, hogy ezzel különböztessék meg a testvérétől.

A férfi az internetezők véleményét kérte. Ti mit tennétek a helyében? Jó ötlet a tetoválás?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top