Baba

Delfin trollkodta szét a terhes kismama fotózását

Ennél nagyobb meglepetés nem nagyon érhet egy békésen, tengerparton modellt álló terhes kismamát, hogy a háttérnek használt természet lágy ölén épp egy delfin ugráljon bele a képekbe.

Pont abban a pillanatban, amikor apa elkezdte fotózni terhes feleségét, egy delfin ugrott ki a tengerből, és csinált pár szaltót. Mintha csak a képek kedvéért, direkt akkorra időzítette volna az ugrást. Az apa és a tengerparton sétáló emberek élőben is látták a pillanatot, de a terhes feleség pont lemaradt róla, mivel a fényképezőgépre koncentrált. De az emlékfotókon neki is megmaradt legalább.

A házaspár az első gyermekét várta a fotózáskor, azóta már a múlt héten meg is született a kisfiuk. Bár az előző hétre tervezték a fotózást, de szerencséjükre elkezdett esni, így lehettek ott pont abban a delfines pillanatban a tengerparton. A sors kifürkészhetetlen útjai. Mindenesetre az biztos, hogy ilyen terhesfotójuk nagyon keveseknek van.

Delfin trollkodta szét a terhes kismama fotózását
Delfin trollkodta szét a terhes kismama fotózását - képek

Nézegess még több terhesfotót:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top