Baba

Így tömegközlekedj terhesen – vicces videó

Számtalanszor írtunk már arról, hogy milyen kiszolgáltatottak a tömegközlekedésben a kismamák. Ám megoldást eddig nem mutattunk. Ezt a hiányt pótoljuk most.

Öreg vagy? Nem, akkor meg bírsz állni! Ez tényleg teljesen igaz, mégis annyira kívánom, hogy mindenki álljon végig nagy hassal két izmos kört a hetes buszon. Csak azért, mert nem öreg… 50-60 év körüli férfiakra jellemző leginkább, hogy bár konstatálják, hogy kismama nyomja a hasát az arcukba, helyért kiáltva, ők inkább dacosan ülnek. Érzik ugyan, hogy nem ez a helyes, de nem tudnak túllépni azon, hogy ők “öregek”, én meg nem... – írta állapotos kolléganőnk az NLCafé egyik cikkében.

Ebből az olvasóink körében igen népszerű írásból az is kiderült, hogy mennyire nehéz manapság pocakkal utazni, és hogy sajnos nem sok esélye van egy kismamának arra, hogy leülhessen egy tömött járművön.

A következő videón olyan megoldást mutatunk, ami legalább annyira hatásos, mint amennyire meglepő. Hölgyeim, lépjetek a tettek mezejére:

E sad je dobio svoje 😛

Közzétette: RADIO BANOVINA – 2016. január 11.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top