Baba

Mit keres egy baba a bikaviadalon a torreádor kezében?

Rivera Ordóñez évek óta torreádorként harcol a bikákkal, most viszont egy Instagramra posztolt képe miatt az internet népével is szembe kellett szállnia.

A negyedik generációs torreádort azért támadják, mert olyan fotót rakott ki magáról a netre, amin épp egy bikával viaskodik, miközben a kezében tartja a babáját, közvetlenül a bika mellett. Ahogy azt megszoktuk az internetes véleményezésnél, felrobbant az emberek keze alatt a klaviatúra, és nem kímélték az apát, amiért ilyen veszélyes szituációba keverte a babáját. Odáig fajult a dolog, hogy a helyi gyámügy is nyilatkozott, hogy felesleges veszélynek tette ki a gyerekét, és remélik, hogy többé nem tesz ilyet.

A torreádor reakciója azonban elgondolkodtató, holott valóban az első gondolatunk tényleg az, hogy ilyet nem szabad egy babával csinálni. Az apuka azonban elmondta, hogy a babájának nem ismeretlen a bikaviadalok világa, ebbe született bele és bikák közelében nevelkedik, ő az ötödik generáció már a nagy múltú torreádorcsaládban. Az apa nagypapája ugyanígy harcolt a bikákkal, a fiát és unokáját is magával vitte a ringbe. Hozzátette azt is, hogy a gyermeke sehol sincs nagyobb biztonságban, mint az ő kezében.

Más kultúra az övék, talán tényleg nem érthetjük mi, innen a monitorunk mögül, bikákat maximum az állatkertben látva, hogy milyen élet a torreádorok és gyerekeik élete. Talán az apukának igaza van, és felesleges sárt dobálni rá, hiszen nem ismerjük azt a világot, amiben ők élnek.

Mit keres egy baba a bikaviadalon a torreádor kezében?

Olvass még többet a netezők haragjáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top