Baba

Rúdtáncolás közben szoptat az anyuka – videó

Egyesek szerint bizarr, mások szerint hihetetlenül vagány a rúdtáncolás közben szoptató anyuka.

Ashley Wright a napokban osztott meg magáról egy videót Facebook-oldalán, melyen testére erősített kisbabájával, szoptatás közben pörög a rúdon.

A fiatal anyukának nemcsak szülés utáni alakja és rúdtánc-teljesítménye figyelemreméltó, hanem az is, milyen magas szintre emelte a szoptatás közben űzhető tevékenységek művelését. Játszi könnyedséggel pördül, miközben szinte csodával határos, hogy hogyan maradt még egyáltalán a rúdon, a kicsi pedig türelmesen tűri ezt az egészet.

Bizarr dolog, és egy anyukának nem kellene a rúdon tekeregnie kisbabájával, vagy ő a világ leglazább és legsportosabb anyukája? Mindenki döntse el magának.

Ascenscion

Taking control of the elements… Ascending above it all like… #ifbuddhawasapoledacingbabywearingbreastfeedinggoddess #mswrightsway #goddess #poledancingmom #normalizebreastfeeding #breastfeedingtoddler #attachmentparenting #idothis #keepspace #naturalparenting #babywearing #blackgirlmajic

Posted by Ms. Wrights Way on Sunday, January 10, 2016

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top