Baba

Kiskutyát kellett feleségül vennie a 7 éves kisfiúnak

A kisfiú egy babonás indiai falu lakója, és azért kényszerítették házasságra egy kóbor kisutyával, hogy elejét vegyék a neki jósolt szerencsétlenségnek.

A 7 éves Mukesh nevű kisfiú a kelet-indiai Manik Bazar faluban él családjával. Ez a falu egyike azoknak a törzsi indiai falvaknak, ahol még mélyen hisznek az emberek a szellemekben és a babonákban.

Mukesh szülei és nagyszülei elmondták, miért volt szükség a különös ceremóniára, vagyis a kisfiú és a kiskutya esküvőjére: állítólag fiuk horoszkópja azt jósolta, hogy első felesége fiatalon fog meghalni. Hogy elkerüljék ezt a szerencsétlenséget, úgy döntöttek, átverik a sorsot, és egy kóbor kutyával adják össze fiukat.

Kiskutyát kellett feleségül vennie a 7 éves kisfiúnak

Az utcáról összeszedett kutyát szép menyasszonyi díszbe öltöztették, és igazi hagyományos esküvői szertartást végeztek a jegyespáron, amit nagy táncos lagzi követett.

Kiskutyát kellett feleségül vennie a 7 éves kisfiúnak

A pár közös élete azonban nem tartott sokáig, mert a kutyát a ceremónia után újra kitették az utcára.

Mindenesetre Mukesh szüleinek meggyőződése, hogy jó döntést hoztak, és a különös házassággal elűzték a baljós előjeleket.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top