Baba

Halott csecsemőket találtak egy német birtokon

Halott csecsemőket találtak egy németországi birtokon, amikor a mentők kiérkeztek a házhoz.

A helyi rendőrség közlése szerint több csecsemő holttestére bukkantak Németország déli részén, egy bajorországi birtokon.

A halott csecsemőket véletlenül fedezték fel november 12-én késő délután, miután a Wallenfelsben található házhoz kiérkeztek a mentők. A hatóságok egyelőre tovább részleteket nem közöltek, így azt sem tudni, mikor és miért halhattak meg a babák, illetve hogy ki a ház tulajdonosa.

Az épületben előző nap mentősök csecsemők holttestére bukkantak. (MTI/EPA/Nicolas Armer)
Ebben az épületben bukkantak a mentősök a csecsemők holttestére (MTI/EPA/Nicolas Armer)

A helyi sajtó úgy tudja, “két holttestet” találtak, az információt a bajor rendőrség nem erősítette meg.

Májusban egy nőt három év és nyolc hónap börtönre ítéltek a nyugat-németországi Siegenben két gyermeke megöléséért, akiknek holttestét fagyasztóládákban találták meg.

2013 októberében, ugyancsak Bajorországban, két halott csecsemőre bukkantak építési munkálatok közben. A nyomozás során megállapították, hogy a babák még az 1980-as években születtek. A bíróság az édesanyát egy éve felmentette, az esetleges gyilkosságot ugyanis már nem lehet rábizonyítani, az emberölés bűntette elévült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top