Baba

Csodaszép ikreket szült a nagy pocakja miatt kritizált meteorológusnő

Katie Fehlinger, egy philadelphiai televízió meteorológusa nyár végén azzal vált internetszerte ismertté, hogy durván kritizálták amiatt, mert hatalmas kismamapocakkal szerepelt a képernyőn.

Katie Fehlinger  nagy pocakkal vezette az időjárás-jelentést, ez pedig sokaknak nem tetszett, és gyűlölködő megjegyzéseket tettek a hasára a közösségi oldalakon, többek között undorítónak nevezték. A kismama egy ideig némán tűrte a durva kritikákat, ám egy idő után nem bírta tovább, és a Facebook-oldalán tett közzé nyílt levelet a gyűlölködőknek címezve.

A bejegyzés rendkívül népszerű lett, sok tízezer lájkot és megosztást kapott, sőt egy mozgalom is elindult: várandós nők elkezdték feltölteni a netre a pocakos fotóikat.

Csodaszép ikreket szült a nagy pocakja miatt kritizált meteorológusnő

Katie a poszt megírását követően már másnap, augusztus 26-án életet adott ikerbabáinak, ám a születésüket és a róluk készült első fotókat csak most hozta nyilvánosságra. A kis Parker Janice és Kaeden Fay koraszülöttként érkeztek, és hetekig kórházban kellett maradniuk. Kaeden egy ponton nagyon lemaradt a növekedésben, és az orvosok már a legrosszabbra is felkészítették a szülőket, ám szerencsére a csöppség azóta megerősödött. Már mindkét kislány otthon van, és szépen cseperedik.

Forrás: Today.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top